Където има малчугани там се ражда и нуждата от колоритни и интересни сувенири, като ги изненадат и зарадват независимо става ли въпрос за рожден ден, деня на детето, имен ден, Коледа или пък съвсем друго. Имайки предвид пищния вариант от стока, предлагащи се в детските онлайн шопове вземането на решение взема ценно време и изисква определено проучване.
Годините на децата са водещ елемент при подбора на най-хубавия подарък и е много важно да се знае точно какви са ежедневните им занимания и кои подробности причиняват техния интерес в разнообразните стъпала на тяхното развитие.

Дарове за големи деца – седем-четиринадесет годишна възраст

Училището – разбира се това е територията, където се сформират перосналните и цялостните интереси на малчуганите.
Децата са извън дома и комуникират в по-широк социален кръг, като непряко и пряко си оказват влияние. В средата на учебните заведения децата добиват известна самостоятелност и образуват своите индивидуални предпочитания и интереси. В този конкретен етап можете да подберете хубав подарък за детенцето по два критерия: Какви точно дейности харесва малчуганът? Какво точно се обича от масата дечица? За втория вариант най-често става въпрос за играчки от телевизионни реклами.

Преди училище

Предучилищните занимания готвят детето за преминаването от забавленията към ангажиментите. В този конкретен етап дечицата добиват умения и знания, прилагащи се в по-сложни игри – такива с конкретни и умни отговори, артикули с управление от разстояние, конзолни игри, сложни пъзели и конструктори.

Сувенири за мънички дечица

В годините между 3 и 5 децата освен, че копират абсолютно всички дейности на татко и мама, те изграждат и свои собствени сценарии. Това са така наречените игри с ролеви характер, където те са изобретатели и участници на най-различни ситуации от света, който ни заобикаля. Най-желаните дарове за деца в годините между три и пет са конструкури и мозайки, книжка за оцветяване и рисуване, пластилин и други от подобен тип. Такива подаръци дават на децата да развиват своите собствени творчески умения като се веселят.

Дарове до възраст на 3 години

От 12 месеца до три год. малчуганите сериозно изучават средата, която ги заобикаля, например разглобяват, пренасят, бутат и дърпат абсолютно всичко, попаднало им в ръцете. Несъмнено най-подходящи за играене са играчките от дърво като кубче, строителни конструктори с огромни компоненти, играчки за нанизване (низанки), камионче и играчки за бутане и дърпане, мозайки за малки деца и други подобни. От значение е да изберете игри, като ще развият и провокират детското въображение.

Дарове за бебета

При бебчетата е от значение подаръците да развиват координацията между ръцете и очите, слух, умение за разпознаване и други. Най-добри за дадената цел и най-удачни са музикални играчки, дрънкалки и плюшени играчки, които имитират животинки. Бебенцата пробват несъмнено всичко на вкус и е много важно подаръците да не съдържат миниатюрни детайли, които е възможно да погълнат.

Повече в сайта: дървени играчки

Категории: Без категория

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *