laser hair removal

Метод по епилация с лазер – ефективна, безопасна, безболезнена

Въпросът за ефективното, дълготрайно и безболезнено обезкосмяване на тялото е на дневен ред от десетилетия и интересува много повече настоящи мъже и жени. За пръв път за щастие този въпрос среща правилния си отговор и той се казва епилация с лазер.

Цялата процедура по епилация с лазер представлява обработване на фоликулите с косъмчета благодарение на правилно отправени лазерни импулси. Това влияе в/у самия растеж на косъмчето и респективно гарантира значително по-продължителни постижения от останалите начини по отстраняване на космите, присъстващи до момента.

За точно какъв тип окосмяване и кожа е подходящо обработването с лазерна епилация?

кратката версия е – метода е подходящ за всеки вид окосмяване и кожа. Актуалните системи с лазер вършат работа с много различни видове и дължини на лазерните импулси. Всичко това предоставя напълно безопасно и ефективно влияние, както върху светлите и тънки косми, охарактеризирани за белите типове кожа, така и върху по-тъмни косми, каквито обикновено имат хората с по-тъмен фототип. Най-често цялата процедура по епилация с лазер се извършва от експерти, като начално квалифицират типа на окосмяването и кожата, и по този начин определят какъв конкретен вид импулс с лазер би действал най-ефективно в дадения случай. Съществуват също така и модерни видове уреди, като съвместяват в себе си разнообразни шаблони за епилация с лазер, като по този начин достигат оптималните възможни ефекти за постоянно отстраняване на космите.

Какви точно зони на тялото ни биха могли да бъдат обработвани с епилация с лазер?

Цялата процедура по лазерна епилация е приложима в/у безусловно всички зони на тялото, включително и най-чувствителните например лице, гърди, предмишници и триъгълник. Както споменахме, резултатността на метода не се повлиява от типа на окосмяването. Същото е валидно и за нейната безопасност – тя е пълна и гарантирана, без значение от мястото на окосмеността.

Приблизително колко процедури с лазерна епилация са необходими за достигане на постоянно обезкосмяване?

Скоростта, за която ще се постигне искания резултат, е много индивидуална и изцяло зависи от фактори като пример вид на кожата, хормонален фон на тялото и растежна фаза на косъма по време на цялата процедура. Принципно при по-голяма част от пациентите броя процедури с лазерна епилация достига искан ефект между 6тата и 8мата процедура.

Мъчителна ли е цялата процедура?

Актуалните технологии с лазер са създадени така, че да гарантират възможно най-добър комфорт за клеинта по време на епилация с лазер. Усета, което бихте преживели по времето на процедурата, би могло да е обрисувано като слабо пощипване, но определено не можем да говорим за остра болка. Приставките, с които се извършва работа, крият специализирани устройства за охлаждане, а това превръща подлагането на лазерна епилация безопасно и безболезнено, а местната упойка – напълно ненужна.

Вижте още:  мезотерапия

Категории: Без категория

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *